november 2023

  • zaterdag 11 november: Rhythms of the world, door het Gorcums Symfonie Orkest o.l.v. Michiel van Vliet in samenwerking met de Zangwerkplaats o.l.v. Helga Buitelaar. Op het programma staat muziek uit alle werelddelen. Het voorprogramma zal worden verzorgd door het Gorcums leerorkest. Ik speel mee in het Gorcums Symfonieorkest op eerste fluit en altfluit. Aanvang 20:00 uur, locatie: Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 in Gorinchem. Klik hier voor kaartverkoop en reserveren.
  • zaterdag 18 november: Herfstconcert in de Fonteinkerk te Hillegersberg. Pianist Jelger Blanken en ik laten een prachtig programma horen met werken van Dutilleux, Reinecke, Widor en Doppler. Aanvang 15:00 uur, zaal open vanaf 14:30 uur. Locatie: Fonteinkerk, Terbregselaan 3, 3055 TE Rotterdam. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Het concert duurt inclusief pauze ruim een uur.

december 2023

  • zaterdag 9 december 2023, concert in de Hervormde kerk te Langbroek met het Kinder- Jeugd- en Gemengd koor o.l.v. Warno Ruting. Ik zal de muziek opluisteren met een begeleidende improvisatie op fluit en ik zal een muzikaal intermezzo verzorgen. Aanvang 19:30 uur. Locatie: Hervormde kerk, Brink 8, 3947 NS te Langbroek.
  • zondagavond 10 december: medewerking aan de adventsdienst van het IKO verband in Bleiswijk. Ik zal twee stukken voor fluit solo spelen.
  • zaterdagavond 16 december: kerstconcert met Christelijk Gemengd Koor Shining Bergschenhoek o.l.v. Matthijs Breukhoven. Ik improviseer en verzorg twee solo intermezzo’s.
  • dinsdagavond 19 december: Kerstconcert in Molenaarsgraaf van gemengd koor O en U in Molenaarsgraaf met gelegenheidsensemble en solisten, o.l.v. Bas Groenewoud. Ik zal ook enkele stukken spelen met pianiste Jelly van Aken. Meer info volgt t.z.t.

2024

  • 3 februari 2024: kinderconcert Gorcums Symfonie Orkest
  • 23 maart 2024: soliste met het Gorcums Symfonie Orkest met het fluitconcert in D groot van Reinecke

Tip: nooit meer een concert of nieuwtje missen? Schrijf je dan hieronder in voor de gratis nieuwsbrief!