april 2022

  • zondagmiddag 24 april: lunchconcert Cultuur en Ontmoeten, geörganiseerd door Cultuur a/h Lint. Samen met pianiste Kate Yunyoung Kang speel ik een gevarieerd programma in drie gangen. Voor soep en broodjes wordt gezorgd en tussendoor geniet u van prachtige en leuke muziek voor fluit en piano uit Franse, Spaanse en Argentijne sferen van o.a. Fauré, Ravel, Piazzolla en Borne. Tijd: 12:15-14:00, locatie: Willem Huygens zaal (bij de O.L.V. Geboorte kerk), Noordeindseweg 102 Berkel en Rodenrijs. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar bij boekhandel van Atten in Berkel. Voor meer info klik hier.
  • zaterdagmiddag 28 mei: Kate Yunyoung Kang en ik spelen stukken voor piano en fluit van de Argentijnse tango componist Astor Piazzolla in het gerestaureerde Polderhuis in Bergschenhoek. Dit optreden is ter gelegenheid van de presentatie en voordracht van een dichtbundel van 21 lokale dichters o.l.v. auteur Arie van Driel. Locatie: Polderhuis, Bergweg Noord 1-3 Bergschenhoek. Aanvang: 15:30.

juni 2022

  • zaterdag 11 juni: Concert Gorcums Symfonie Orkest o.l.v. Michiel van Vliet. Op het programma staan Symfonie nr 8 en het schitterende celloconcert van A. Dvorak.
  • zaterdag 18 juni: Kinderen aan de Vleugel, in de O.L.V. Geboorte kerk, Noordeindseweg 102 Berkel en Rodenrijs. Dit is een concert met leerlingen van pianiste Kate Yunyoung Kang. Vorig jaar hebben wij ook een dergelijk concert gegeven en het blijkt een erg leuk concept te zijn. Als duo fluit/piano zullen wij ook enkele stukken uit ons repertoire spelen en ik zal met fluit met enkele leerlingen mee improviseren. Dit concert wordt geörganiseerd door Cultuur aan het Lint. Voor meer info en kaartverkoop klik hier

juli 2022

  • zaterdagmiddag 16 juli 2022: Middagconcert in Oudewater waar pianiste Kate Yunyoung Kang en ik weer mooie muziek voor fluit en piano zullen spelen. Aanvang 15:00 uur, duur: 45 minuten, locatie: Grote- of St. Michaëlskerk, Noorderkerkstraat 1, Oudewater. Toegang is gratis, giften t.b.v. de kerk worden op prijs gesteld. De kerk is van 22 juni t/m 10 september open tussen 11:00 tot 16:00 uur.

november 2022

  • zaterdag 5 november: concert met gemengd koor Shining in Bergschenhoek. Dit is een door corona verlaat jubileumconcert, waar pianiste Kate Yunyoung Kang en ik al improviserend diverse liederen zullen begeleiden. We zullen ook een solostuk voor fluit en piano uit eigen repertoire uitvoeren. Nadere info volgt t.z.t.

december 2022

  • dinsdagavond 20 december: Kerstconcert in Molenaarsgraaf van gemengd koor O en U in Molenaarsgraaf met gelegenheidsensemble en solisten, o.l.v. Jos Post. Ik zal ook enkele stukken spelen met pianiste Jelly van Aken.

Tip: nooit meer een concert of interessant nieuwtje over mij of over duo Bianca & Kate missen? Schrijf je dan hieronder in voor de gratis nieuwsbrief!