Bianca de Vrind

Concerten van Bianca de Vrind

Duo Bianca & Kate in concert

!!!ALLE CONCERTEN ZIJN AFGELAST TOT EN MET 6 APRIL VANWEGE CORONA!!!

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over concerten die ik op de agenda heb staan, alsmede een link naar de programmatoelichtingen bij deze concerten als die er zijn.

Naast de muzikale projecten en activiteiten waarbij ik al regelmatig betrokken ben, organiseer ik zelf ook een paar keer per jaar een concert. Dat kunnen ook benefietconcerten zijn.Benefietconcerten

Vorig jaar heb ik maar liefst vier keer een groot concert mogen geven in samenwerking met pianiste Kate Yunyoung Kang, zangeres Prisca Kathrein en natuurfotograaf Peter Gooris. We speelden een gevarieerd programma met mooie klassieke stukken voor fluit en piano en liederen van Sela. De opbrengst ging naar de organisatie Light for the World t.b.v. een project in Ethiopië voor blinden en slechtzienden.

De gezamenlijke kerken van Bleiswijk hebben dit project nu geadopteerd voor een aantal jaar, dus wellicht zullen wij dit concert nog een keer uitvoeren en natuurlijk zijn we daartoe ook altijd bereid indien wij daartoe worden uitgenodigd door een andere kerk of organisatie.

Klassiek Voorjaarsconcert

sneeuwklokjesVorig jaar hebben we twee concerten gegeven in zalencentrum 't Manneke in een sfeervolle zaal met een vleugelpiano. Ook dit jaar geven Kate en ik er weer een concert. We hebben een heel nieuw programma ingestudeerd met Dance of the blessed spirits van Glück, Romanzen van Schumann, Ballade van Gaubert, Barcarola en Scherzo van Casella en nog veel meer...Echt prachtige bekende en ook minder bekende muziek. Wij genieten er nu al van en ik hoop dat er straks veel mensen met ons komen meegenieten!Entree Eur 10,- inclusief iets te drinken in de pauze

Locatie: Zalencentrum 't Manneke, Leeweg 33, Berkel en Rodenrijs

Aan mij zie je niets

Behalve fluitist ben ik tegenwoordig ook creatief schrijfster. Ik heb een schrijversblog Zo kun je 't ook zien! en ik heb een boek geschreven. De titel is Aan mij zie je niets en het zal in september 2020 uitkomen bij Scholten Uitgeverij in Zwolle. Als het boek gedrukt is, zal ik een boekpresentatie houden en ik zou geen fluitist zijn als ik dat niet zou combineren met een mooi concert. Het duurt nog wel even, maar hier gaan jullie zeker meer over horen!

Verder op de agenda:

maart 2020

  • Zaterdag 21 maart:besloten concert in Bergschenhoek van Bianca & Kate.
  • Zaterdag 28 maart: Voorjaarsconcert van Bianca & Kate in Zalencentrum 't Manneke in Berkel en Rodenrijs, aanvang 15:30 uur.

april 2020

  • Medewerking gemengd koor Shining in de Open Hof Kerk in Ommoord

mei 2020

  • Medewerking gemengd koor Shining in de Hervormde kerk te Bergschenhoek
Een muzikale groet!

Bianca de Vrind

Geïnteresseerd?

Neem contact op of deel deze pagina met anderen

© 2021 Bianca de Vrind-Zegers contact