">

Bianca de Vrind

Agenda

Bianca tijdens een concert

maart 2019

  • Zaterdag 9 maart 20:00 uur in de Dorpskerk, kerstraat 4 in Bleiswijk Let there be light. Benefietconcert t.b.v. Light for the world. Duo Bianca & Kate speelt kleurrijke muziek van klassieke Franse componisten en sfeervolle improvisaties op de muziek van Sela ten gehore met medewerking van sopraan Prisca Kathrein, terwijl u kunt genieten van een expositie van wildlifefotograaf Peter Gooris. Dit concert zullen wij geven als avondvullend programma voor de gezamenlijke diaconieën van van het IKO in Bleiswijk. Voor achtergrondinformatie van dit concert en programmering klikt u hier
  • Zaterdag 30 maart, Voorjaarsconcert van duo Bianca & Kate in zalencentrum 't Manneke, Leeweg 33 in Berkel. We spelen werken van Godard, Gaubert, Doppler, Monti en Borne.Aanvang 15:00 uur. Entree Eur 10,- inclusief consumptie in de pauze.

april 2019

  • Donderdag 4 april, besloten avondconcert van duo Bianca & Kate voor Kunst in de Kamer in Linschoten.
  • Dinsdag 16 april 10:00 uur. Duur ongeveer 40 minuten. Ochtendconcert van duo Bianca & Kate in de Oranjekerk, Rozenlaan 20 in Rotterdam. Toegang vrij.
  • Zaterdag 20 april, aanvang 20:00 uur. Medewerking aan oratorium Van liefde ongekend o.l.v. Warno Ruting in de Hervormde kerk te Schoonrewoerd.

juni 2019

  • zaterdag 1 juni aanvang 15:30. Middagconcert ter gelegenheid van de opening van het wandelseizoen in het plassengebied. Terwijl duo Bianca & Kate mooie muziek speelt voor fluit en piano zullen er foto's te zien zijn van de omgeving. Locatie: Hervormde kerk aan de 's Gravenbroekseweg 85 in Sluipwijk. Aanvang 15:30

Houd u ook de pagina op deze website onder Actueel in de gaten voor komende projecten. Of geeft u zich via het contact formulier op voor mijn nieuwsbrief om nooit meer een concert of nieuwtje te missen!


Geïnteresseerd?

Neem contact op of deel deze pagina met anderen

© 2019 Bianca de Vrind-Zegers contact