">

Bianca de Vrind

Agenda

Een piccolo, een kleppenfluit en een moderne fluit

Goed nieuws!!! De vaccins doen hun werk en de coronacijfers dalen. Eindelijk kunnen we weer plannen maken voor nieuwe concerten, mét publiek!

In de tussentijd hebben we online niet stilgezeten. Ik heb diverse live facebookconcerten gegeven, o.a. met ons duo Bianca & Kate.We hebben zelfs een concert mogen geven voor de lokale televisie op RTV Lansingerland. Op Youtube zijn er filmpjes terug te vinden op Bianca de Vrind. Zo vreemd om voor een lege zaal te spelen, maar het is ook weer een nieuwe ervaring erbij. Verder hebben we nog een keer gespeeld voor een klein publiek in september, i.v.m. met de presentatie van mijn autobiografie 'Aan mij zie je niets'. We zijn dus nog altijd geoefend en goed op elkaar ingespeeld!

Hieronder ons eerstkomende concert, 3 juli aanstaande al, en er zullen er meer volgen in het najaar!

juli 2021

  • Zaterdag 3 juli: 'Kinderen aan de vleugel' Muziek voor en door kinderen, samen met hun juf Kate Yunyoung Kang en met mij op de dwarsfluit. Het concert begint om 14:00 en duur ongeveer een uur. Locatie: OLV Geboortekerk in Berkel en Rodenrijs, Noordeindseweg 100. Entree Eur 7,50, inclusief consumptie. Leden van speeltuin de Kievit krijgen Eur 2,- korting. LET OP: Reserveren is verplicht ivm coronamaatregelen. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Cultuur aan het Lint Reserveren kan via cultuuraanhetlint@gmail.com

Hou ook de pagina op deze website onder Actueel in de gaten voor komende projecten. Of geef je op voor de nieuwsbrief via het contactformulier om nooit meer een concert te missen!


Geïnteresseerd?

Neem contact op of deel deze pagina met anderen

© 2021 Bianca de Vrind-Zegers contact