">

Bianca de Vrind

Agenda

Bianca tijdens een concert

juni 2019

  • zaterdag 1 juni aanvang 15:30. Middagconcert ter gelegenheid van de opening van het wandelseizoen in het plassengebied. Terwijl duo Bianca & Kate mooie muziek speelt voor fluit en piano zullen er foto's te zien zijn van de omgeving. Locatie: Hervormde kerk aan de 's Gravenbroekseweg 85 in Sluipwijk. Aanvang 15:30

augustus 2019

  • Zaterdagmiddag 31 augustus, locatie: gemeentehuis Lansingerland. Concert met diverse musici, waaronder 11-jarige topvioliste Adinda en haar broer, geörganiseerd door team Edelweiss ter gelegenheid van de Samenloop voor hoop. Duo Bianca & Kate zal tijdens dit concert de Fantaisie brillante sur Carmen van F. Borne spelen. Opbrengst is bestemd voor het KWF. Aanvangsttijd volgt nog, maar zal rond 13:30 zijn.

november 2019

  • Vrijdag 1 en zaterag 2 november: Medewerking met fluit aan de musical Mozes in de Sionskerk te Zeist. Nadere info volgt t.z.t.
  • Zondag 24 november: medewerking met koor Shining aan de ochtendkerkdienst in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam.

december 2019

  • Zaterdagavond 14 december: Kerstconcert met gemengd koor Shining in de Hervormde kerk te Bergschenhoek. Nadere info volgt t.z.t.
  • Dinsdagavond 17 december: Kerstoratorium met gemengd koor Oefening en Uitspanning uit Molenaarsgraaf. Nadere info volgt t.z.t.
  • Zaterdag 7 december: Medewerking aan een oratorium van André van Vliet in Boven-Hardinxveld met het koor Sursum Corda uit Sliedrecht. Nadere info volgt t.z.t.

Houd u ook de pagina op deze website onder Actueel in de gaten voor komende projecten. Of geeft u zich via het contact formulier op voor mijn nieuwsbrief om nooit meer een concert of nieuwtje te missen!


Geïnteresseerd?

Neem contact op of deel deze pagina met anderen

© 2019 Bianca de Vrind-Zegers contact