">

Bianca de Vrind

Agenda

Bianca tijdens een concert

november 2019

  • Vrijdag 1 en zaterdag 2 november: !!!WIJZIGING!!! De musical Mozes in de Sionskerk te Zeist gaat zeker door en schijnt zeer de moeite waard te zijn, maar ik doe niet mee. De organisatie heeft er uiteindelijk voor gekozen om alleen musici uit Zeist mee te laten spelen. Kijk voor meer info op de website van de Sionskerk.
  • Zondag 24 november: medewerking met koor Shining aan de ochtendkerkdienst in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam.

december 2019

  • Zaterdag 7 december: Medewerking aan een oratorium van André van Vliet in Boven-Hardinxveld met het koor Sursum Corda uit Sliedrecht. Nadere info volgt t.z.t.
  • Zaterdagavond 14 december: Kerstconcert met gemengd koor Shining in de Hervormde kerk te Bergschenhoek. Nadere info volgt t.z.t.
  • Dinsdagavond 17 december: Kerstoratorium met gemengd koor Oefening en Uitspanning uit Molenaarsgraaf. Nadere info volgt t.z.t.

Houd u ook de pagina op deze website onder Actueel in de gaten voor komende projecten. Of geeft u zich via het contact formulier op voor mijn nieuwsbrief om nooit meer een concert of nieuwtje te missen!


Geïnteresseerd?

Neem contact op of deel deze pagina met anderen

© 2019 Bianca de Vrind-Zegers contact